Zpět na seznam článků

Originální lišty k rigidní SPC podlaze za kačku?

Jsem na to málem zapomněl! K rigidní SPC podlaze Experto Click SPC 50, kterou jsem si položil do podkroví v tomto videu, můžete nyní získat originální lišty Experto 50 za 1 Kč/bm. Stačí využít zaváděcí akce u V-PODLAHY, kde do odvolání získáte ke svému nákupu podlahy Experto Click SPC 50 odpovídající množství lišt za tuto akční cenu. Více informací o této akci najdete na pobočkách V-PODLAHY nebo jejich partnerských místech.

Proč volit originální lišty Experto 50?

Bez lišt nevypadá žádná podlaha dokonale a vždy je důležité volit lišty ve stejném dekoru, protože by to jinak bilo do očí. Ke každému dekoru této rigidní SPC podlahy jsou tak k dispozici lišty ve stejném designu. Tyto lišty mají stejně jako sama podlaha velmi tvrdé jádro, jsou vodě i otěru odolné a díky tomu, můžete docílit precizních vnějších i vnitřních rohů i bez nevzhledných plastových doplňků.

Tyto originální lišty navíc řeší častý problém lišt a tím bývá jejich široký profil. Tyhle lišty se krásně vlezou i za nábytek. Tím odpadá časté dilema, zda na pohled propojit podlahu se zdí i za nábytkem nebo ne.

 

K podlahám Experto Click 50 nabízíme originální lišty za korunu. Podlahu si můžete zakoupit u všech našich partnerů, které naleznete ZDE.

 

 

 

Rok 2023 přináší mírnou proměnu v interiérových trendech! Jak podle nich vybírat dekor podlahy?

Hlavním atributem při výběru materiálů do interiérů stále zůstává přirozenost a inspirace přírodními dekory.

Číst více
vymena koberce za rigidni podlahu

Pokládka rigidní podlahy na místo koberce

Velkou výhodou rigidních podlah je jejich vhodnost do celého domu, a to včetně více zatěžovaných místností, jakou jsou chodby…

Číst více
rigidni spc podlahy detsky pokoj

Vybíráte podlahu do dětského pokoje? Rigidní vinylové SPC podlahy obstojí na výbornou!

S podzimním nástupem dětí do škol a školek se trochu mění i požadavky na vybavení dětského pokoje. Vždyť dětský pokoj je…

Číst více