Zpět na seznam článků

Když chcete, aby pokládka i údržba byly rychlé a jednoduché, je tu rigid vinyl SPC!

V dnešní uspěchané době se lidé cítí poměrně často unavení a pod tlakem. Nepotřebují tak podlahy, které jsou náročné na údržbu. Nemají čas ani na zdlouhavý proces pokládky nové podlahy i když si najmou realizační firmu. Potřebují prostě kvalitní podlahu na dlouhá léta, která bude položena rychle a nezatíží je složitou údržbou. Přesně takové jsou vinylové rigidní SPC podlahy. Pojďte se podívat, čím to je.

Precizní zpracování každé desky

Každá deska rigidní vinylové podlahy má opravdu detailní zpracování, které myslí na robustní konstrukci zámků systému click, s níž se snadno pracuje, ale i maximální rozměrovou stabilitu. Díky tomu do sebe jednotlivé desky krásně zapadají i bez větší námahy. Díky pevnému jádru tvořenému kompozitem se navíc jednotlivé desky nevlní, což výrazně usnadní práci. Některé modelové řady jako je například iD Click Ultimate pak nabízí různé rozměry desek, můžete si tak zvolit formát, který bude pro daný prostor nejpraktičtější.

Aby byla pokládka ještě rychlejší a jednodušší, jsou již ty opravdu kvalitní rigidní vinylové podlahy vybaveny integrovanou podložkou. Díky tomu se nemusíte při pokládce zdržovat se samostatnou instalací vhodné podložky.

 

 

Uklizeno během chvilky

Rigidní vinylové podlahy mají velmi odolný povrch, díky čemuž jsou nejen voděodolné, ale jsou mimořádně odolné i vůči vzniku fleků. V tom vyniká třeba podlaha Sierra Acoustic, jejíž povrch chrání technologie Superguard, což je dvojitá povrchová PUR úprava. To je také důvodem, proč jsou rigidní vinylové podlahy vhodné do koupelen, kuchyní, ale třeba i na vstupní chodbu. Díky vysoké otěru i oděru odolnosti totiž odolají i pochůzce v botách. Premiantem v této oblasti je díky pořádné nášlapné vrstvě Experto Click SPC 50.

Na úklid rigidních vinylových podlah vám postačí obyčejný smeták, kyblík, mop a doporučený čistící prostředek. Použít na ně můžete i velmi oblíbené robotické vysavače s funkcí mopování nebo skvělé pomocníky od společnosti Bona, které také naleznete v komplexní nabídce společnosti V-PODLAHY.

Rigidní vinylové podlahy mají mnohem jednodušší údržbu než podlahy laminátové, které nemůžete klasicky vytírat, protože jsou citlivé na vodu. Navíc je jejich údržba snazší i než u dlažeb. Ty totiž často trápí skutečnost, že se po čase zanesou spáry nebo začne spárovka vypadávat. To vám u rigidních vinylových podlah nehrozí!

Rok 2023 přináší mírnou proměnu v interiérových trendech! Jak podle nich vybírat dekor podlahy?

Hlavním atributem při výběru materiálů do interiérů stále zůstává přirozenost a inspirace přírodními dekory.

Číst více
vymena koberce za rigidni podlahu

Pokládka rigidní podlahy na místo koberce

Velkou výhodou rigidních podlah je jejich vhodnost do celého domu, a to včetně více zatěžovaných místností, jakou jsou chodby…

Číst více
rigidni spc podlahy detsky pokoj

Vybíráte podlahu do dětského pokoje? Rigidní vinylové SPC podlahy obstojí na výbornou!

S podzimním nástupem dětí do škol a školek se trochu mění i požadavky na vybavení dětského pokoje. Vždyť dětský pokoj je…

Číst více